Most popular products

Recommended products

Visitor counter

0
3
0
0
6
2
3

Payment solution

Product DetailsWhiskys kristálypohár "X" mintás

Whiskys kristálypohár "X" mintás

Product price
5 000 Ft
Add product to cart
Article No.
555539
Share
Functions
Short description
Magyarországon készült , kézzel csiszolt kristály whiskyspohár, klasszikus díszítéssel, a tradícionális mintájú kristálypoharakat kedvelőknek.
Product properties
Whiskys kristálypohár "X" mintás

Az exkluzív Whiskys kristálypohár "X" mintás a kifinomult ízlésű italszeretők számára készült, akik a whisky fogyasztását valódi élménnyé szeretnék emelni. Ez a magas minőségű, kézzel csiszolt kristálypohár a magyar elegancia és mesterség csúcsát képviseli.

A kristálypohár dizájnja a "X" minta révén egyedülálló eleganciát kölcsönöz az italfogyasztásnak. A keresztezett vonalak precízen kidolgozottak, és a pohár kiváló minőségű kristályból készült, amely tisztasága révén tökéletesen hangsúlyozza a whisky aranybarnás árnyalatait.

A pohár mérete és formája kifejezetten a whisky szerelmeseinek igényeire szabott.
Ez a pohár nem csupán egy italfogyasztás eszköze, hanem a magyar kézművesség és design csodálatos példája is. Mindegyik poharat gondosan kézzel csiszolják, ami egyedülálló karaktert kölcsönöz minden egyes darabnak.

Bármilyen különleges alkalomhoz vagy otthoni whisky élvezethez ideális kiegészítője lehet. A Whiskys kristálypohár "X" mintás egy magasabb szintű italfogyasztást képvisel, amely ötvözi a minőségi alapanyagokat, precíz kivitelezést és a magyar kézművesség hagyományát. Legyen részese az eleganciának és a kifinomult ízek felfedezésének ezen exkluzív kristálypohár segítségével.
WebShop System