TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

0
2
9
6
5
3
6

Fizetési megoldás

Termék részletekWhiskys kristálypohár "X" mintás

Whiskys kristálypohár "X" mintás
5 000 Ft
Magyarországon készült , kézzel csiszolt kristály whiskyspohár, klasszikus díszítéssel, a tradícionális mintájú kristálypoharakat kedvelőknek.
 • Whiskys kristálypohár "X" mintás

  Az exkluzív Whiskys kristálypohár "X" mintás a kifinomult ízlésű italszeretők számára készült, akik a whisky fogyasztását valódi élménnyé szeretnék emelni. Ez a magas minőségű, kézzel csiszolt kristálypohár a magyar elegancia és mesterség csúcsát képviseli.

  A kristálypohár dizájnja a "X" minta révén egyedülálló eleganciát kölcsönöz az italfogyasztásnak. A keresztezett vonalak precízen kidolgozottak, és a pohár kiváló minőségű kristályból készült, amely tisztasága révén tökéletesen hangsúlyozza a whisky aranybarnás árnyalatait.

  A pohár mérete és formája kifejezetten a whisky szerelmeseinek igényeire szabott.
  Ez a pohár nem csupán egy italfogyasztás eszköze, hanem a magyar kézművesség és design csodálatos példája is. Mindegyik poharat gondosan kézzel csiszolják, ami egyedülálló karaktert kölcsönöz minden egyes darabnak.

  Bármilyen különleges alkalomhoz vagy otthoni whisky élvezethez ideális kiegészítője lehet. A Whiskys kristálypohár "X" mintás egy magasabb szintű italfogyasztást képvisel, amely ötvözi a minőségi alapanyagokat, precíz kivitelezést és a magyar kézművesség hagyományát. Legyen részese az eleganciának és a kifinomult ízek felfedezésének ezen exkluzív kristálypohár segítségével.
 • Cikkszám
  555539
WebShop System