TOP-Artikel

Artikelempfehlungen

Besucherzähler

0
2
9
2
7
6
8

Zahlungsmöglichkeit

ArtikelbeschreibungGravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel)

NEU
Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel)
 • Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel)
14 900 Ft
2 db kézzel csiszolt pezsgős kristály pohár, díszdobozban, kérésre poharanként egy nevet díjmentesen gravírozunk.
 • Kifinomult Elegancia 2db Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárral

  Különleges alkalmakhoz, ünnepekhez vagy ajándéknak – a Kifinomult Elegancia két kézzel csiszolt pezsgős kristály pohara lenyűgöző élményt kínál minden italfogyasztáshoz. Ezek a poharak nem csak a minőségi pezsgő vagy champagne igazi ízét hozzák ki, hanem egyedi dizájnjukkal és személyreszabhatóságukkal is kiemelkednek.

  Főbb Jellemzők:

  Magas Minőségű Kristály: A poharak kiváló minőségű, kézzel csiszolt kristályból készültek, ami garantálja a tiszta és ragyogó megjelenést.

  Elegáns Díszdoboz: Minden pohárpár egy stílusos díszdobozban érkezik, amely nemcsak megóvja a poharakat, hanem növeli az ajándék értékét.

  Egyedi Gravírozás: Kérésre minden pohár egyedi gravírozással személyre szabható. Adjunk hozzá személyes érintést az ajándéknak névgravírozással.
  Kiváló Ajándékötlet: Ideális ajándék különleges alkalmakra, mint például születésnapok, házassági évfordulók, vagy esküvők.

  Műszaki Adatok:

  Anyag: Kézzel csiszolt kristály
  Méret: Standard pezsgős pohár méret
  Gravírozás: Egy név poharanként, díjmentesen

  Használati Utasítás:

  Vigyázzon a poharakra, hogy elkerülje a sérüléseket.
  Tisztítsa meg a poharakat kézzel langyos szappanos vízzel.
  Használat előtt ellenőrizze a gravírozott nevet vagy üzenetet.

  Válassza a Kifinomult Elegancia pezsgős kristály poharakat, és tegye felejthetetlenné az ünnepeket vagy különleges pillanatokat egyedi, személyre szabott ajándékkal. Legyen ez a pezsgős pohár páros a stílus és elegancia szimbóluma az Ön vagy szerettei számára.
  User
  irj magyarul webáruházi termékleírást 2 db kézzel csiszolt pezsgős kristály pohár, díszdobozban, kérésre poharanként egy nevet díjmentesen gravírozunk. esküvöre például
  ChatGPT

  Egyedi Elegancia Esküvői Ajándékhoz: Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpár

  Az esküvők különleges pillanatok, amiket méltó módon kell megünnepelni. Mutassa meg az ünnepelt párnak az Ön szeretetét és tiszteletét azzal, hogy megajándékozza őket a Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpárral, melyek egyedi gravírozással készülnek, hogy az esküvő még emlékezetesebb legyen.

  Főbb Jellemzők:

  Kézzel Csiszolt Kristály: Az elegáns pohárpár kiváló minőségű kristályból készült, kézzel csiszolt részletekkel, amelyek kiemelik a pezsgők kellemes színét és buborékjait.

  Esküvői Díszdoboz: Minden pohárpár egy exkluzív díszdobozban érkezik, mely nem csak védi a poharakat, hanem a csomagolás is része lesz az örömteli pillanatoknak.

  Személyre Szabható Gravírozás: Kérésre minden pohárra díjmentesen gravírozunk egy nevet , így az ajándék még személyesebb és egyedibb lesz.

  Esküvői Ajándék: A pohárpár tökéletes ajándék az ifjú párnak. A személyes gravírozásnak köszönhetően egy életre szóló emlékké válik az esküvőjükről.

  Műszaki Adatok:

  Anyag: Kézzel csiszolt kristály
  Méret: Standard pezsgős pohár méret
  Gravírozás: Egy név poharanként, díjmentesen

  Ajánlott Használat:

  Vigyázzon a poharakra, hogy elkerülje a sérüléseket.
  Kézzel mosható langyos szappanos vízzel.
  Csodálja meg az elegáns poharakat az esküvői ünnepség alkalmával.

  Válassza a Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpárt, hogy kifejezze szeretetét és melegségét az ifjú pár iránt, és teremtsen emlékezetes pillanatokat az esküvő napján.
 • Artikel-Nr.
  181081
  Status
  NEU    
  Gewicht
  2 kg/Stk
WebShop System